Ваша поддршка при градба и реновирање.

За реон
  Барајте изведувачи
  Бесплатно, побарајте го вистинскиот експерт.
  системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
  1 567 градежни компании
  системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
  2 853 проекти
  1 708оценка на изведувач
  Планирање и дизајн
  Градба
  Покрив
  Прозорци, врати
  Инсталации
  Молеро фасадерски работи
  Малтерисување, кошулици
  Подови, керамика
  Конструкции
  Мебел
  Градина и околината
  Одржување

  Најбарани изведувачи

  градежни работи

  Белење, молерај 4.7

  градежни работи

  Покривање на покрив 4.4

  градежни работи

  Фасади 4.4

  градежни работи

  Водоинсталатер 4.5

  градежни работи

  Електричар, електро инсталации 4.3

  градежни работи

  Гипсерски работи 4.5

  градежни работи

  Собни врати 4.7

  градежни работи

  Керамика, керамичар 4.4

  градежни работи

  Паркетар 4.5

  градежни работи

  Столар 4.6

  Се за новоградба и реновирање

  градежни работи

  Архитектура, архитект 4.3

  градежни работи

  Новоградба 4.7

  градежни работи

  Ископ на земја 4.5

  градежни работи

  Реновирање на бања 4.4

  градежни работи

  Станбен кредит 4.5

  За енергетска ефикасност

  градежни работи

  Фасади 4.4

  градежни работи

  Прозорци 4.4

  градежни работи

  Клима уреди, монтажа на клима 4.7

  градежни работи

  Топлински пумпи 4.6

  градежни работи

  Соларни електрани 4.7

  За секогаш уреден дом

  градежни работи

  Агенција за чистење 4.7

  градежни работи

  Хаузмајстор 4.6

  градежни работи

  Хортикултура, градина, двор 4.8

  градежни работи

  Монтажа на мебел, кујни 4.6

  градежни работи

  Тапацирање мебел 4.5

  Како работи?

  1.
  Пратете побарување

  Со неколку едноставни чекори, кажете ни што ви треба. Барањето ќе го препратиме до локални изведувачи кои се занимаваат со бараните работи.

  2.
  Ви предлагаме изведувач

  Со сите изведувачи можете да организирате преглед на состојбата и состаноци. Можете да го споредите врз основа на нивните оценки и останати фактори.

  3.
  Изберете го најдоброто

  Можете да ги споредувате коментарите на корисниците, минатите проекти, понудите и достапноста на изведувачите. Daibau ви помага со приближни цени, совети и коментари од корисниците.

  Последни проекти

  актуелно
  Пред 5 часови i 48 минути
  Лимени покриви, лим за покриви Охрид
  Реконстукција на кров...
  Потребна е реконстукција на кров, замена на стариот азбестен покрив со лим. Површина на кровот е околу 130 м2
  Петар
  актуелно
  Пред 9 часови i 49 минути
  Потпорен ѕид Скопје
  Изградба на потпорен ѕид...
  Потпорен ѕид (темел и парапет) со вкупна должина од 80 м од кои: 66 м ќе бидат на каскади и 14 метра праволиниски од 120 см. Темелите ќе бидат 30 x 30
  Viktor
  актуелно
  Пред 8 часови i 34 минути
  Проектирање Скопје
  Проект за санација и доградба ...
  Потребно ми е да се проектира 40 - 45 м2 приземје и 75 м2 спрат. Спремна е документација Дуп, геодедетски елаборат и имотен лист. На сите заинтересир
  Марјан
  актуелно
  Пред 8 часови i 12 минути
  Покривање на покрив Скопје
  Промена на кровот...
  Потребна е замена на покривот од 55 м2, моменталниот покрив е здрав не протекува но е од лесонит, сакам керамиди или лим.
  Marina
  актуелно
  Пред 10 часови i 30 минути
  Архитектура, архитект Скопје
  Комплетна документација за доз...
  Потребна е комплетна документација да се сруши барака и да се изгради кука 50 м2 долен дел и поткровје исто околу 50 м2. Приложувам документ од барака
  Elizabeta
  актуелно
  Пред 4 часови i 55 минути
  Електричар, електро инсталации Куманово
  Izvedba na elektroinstalacii
  Potreben mi e elekricar za instslacija i kabliranje na soba od 35 m2.
  Nove
  актуелно
  01.03.24
  Машинско малтерисување Скопје
  Mašinsko malterisuvanje so mp ...
  Potrebno mi e malterisuvanje mp gipsan malter. Površinata na prostorot e 5000 m2.
  Igor
  актуелно
  01.03.24
  ПВЦ прозорци Сарај
  Изработка на пвц дограма...
  Потребна е изработка на пвц прозори (внатрешна страна бели, надворешна страна антрацит) од прилика 110 м2 вкупна површина на прозори. Во прилог имам о
  Хана
  актуелно
  29.02.24
  Тенди Скопје
  Изработка на тенда за кафетери...
  Потребна е изработка на тенда за сонце што се затвара за кафетерија. На тендата потребно е да стои нашето лого. Димензиите на тендата треба да бидат
  Nikol
  актуелно
  29.02.24
  Градба на куќа - клуч на рака Скопје
  Градба на куќа по проект...
  Потребна е изградба на куќа со површина 80 м2 бруто. Во прилог оставам нацрти од проектот, на сите заинтересирани проектот можам да го испратам на маи
  Михаило
  актуелно
  28.02.24
  Перголи Скопје
  Потребна е изработка на пергол...
  Потребна е израбботка на пергола, тенда за на тераса со димензии 5 х 3.5 м. Во прилог имам оставено слика.
  Кристијан
  актуелно
  28.02.24
  Лимени покриви, лим за покриви Скопје
  Замена на салонитни табли со п...
  Замена на салонит табли 150 м2 на 2 води со лим и опшивки.
  Dejan
  актуелно
  28.02.24
  Покрив, покривна конструкција Прилеп
  Поркривање на кровот со термои...
  Потребно е препокривање на куќа со термоизолациски панели. Куќата е типска, лепенка. Кровот има помала косина. Потребно е да се извади стариот покрив
  Билјана
  актуелно
  28.02.24
  Покривање на покрив Скопје
  Ново покривање на кровот...
  Потребна ми е демонтажа на постоечкиот покрив, кој е е покриен со азбесни табли и изработка на нов кров. Површината на кровот е 50 м2.
  Александар
  актуелно
  28.02.24
  ПВЦ прозорци Скопје
  Izrabotka na prozorci i vrati
  Potrebna e izrabotka na pvc prozorci i vrati, slika vo prilog, so dimenzii. 88 termopan, 7 komoren, 52 mm total na staklo. Polneto so argon 4 sezons
  Ruzica
  актуелно
  27.02.24
  Новоградба Скопје
  Изградба на карабина...
  Ми треба изведувач за градба на куќа. Проектот е прикачен, изведна до карабина или градба на куќа клуч во рака. Површината на куќата е 200 м2.
  Александар
  актуелно
  27.02.24
  Поплочување Пробиштип
  Poplocuvanje so behaton pločki...
  Mi treba da se poploci pateka vo dvor 3 m siroka 24 m dolga, vkupno 72 m2 so bekaton plocki so ivicnjaci. Poplošuvanje so behaton pločki. Imam slika v
  Silvana
  актуелно
  27.02.24
  Белење, молерај Битола
  Mолерисување на деловен објект...
  Потребно е молерисување на околу 2.000 м2 на деловен објект . Белење и ситни поправки. Подлогота е мазна, глетувана. Најголема висина до 5м. На 3 ниво
  Ристе
  актуелно
  27.02.24
  Новоградба Скопје
  Izgradba na karabina
  Potrebna e izgradba na karabina. Vo prilog imam iostaveno gotov proekt i predmer. Površinata e 215 m2.
  Branislav
  актуелно
  27.02.24
  Подно греење Скопје
  Изведба на подно греење...
  Моментално се греам на топлинска пумпа Даикин врзана со радијатори. Ми треба инсталација на подно греење кое би било врзано на веќе постоечката топлин
  Vladimir
  актуелно
  26.02.24
  Дрвени скали Битола
  Изработка на дрвени газишта за...
  Потребно е да се изработат дрвени газишта за скали. Куќата има два ката, 28 газишта. Диемнзијата на газиштето 1 х 30 см, потребна е прецизна мерка. Во
  Zoran
  актуелно
  26.02.24
  Основен проект Илинден (населба)
  Основен проект за градба на ку...
  Потребна ми е изработка на цел проект, градежна дозвола и изградба (ИП – идеен проект, ДГД – документација за градежна дозвола и ГП – градежен проект
  Тања
  актуелно
  26.02.24
  Панелни огради Радовиш
  Nabavka i montaža na panelni o...
  Nabavka i montiranje na panelni ogradi za golema povsina. Visinata na ogradite da e 2 m.
  Stefanova
  актуелно
  26.02.24
  Реновирање на бања Скопје
  Komplet renoviranje na banja
  Potrebno mi e kršenje na postoečkite, isfrlanje na šutot, lepenje na novi pločki, vodovodna i odvodna instalacija. Površinata na banjata e 5 m2.
  Vladimir
  актуелно
  26.02.24
  Топлински пумпи Велес
  Топлинска пумпа за спрат со мо...
  Потребна ми е топлинска пумпа воздух - вода, во куќата е веќе пуштена инсталација за радијатори по соби и подно греење во тоалет и кујна. Спратот е ок
  Јованче
  актуелно
  26.02.24
  Архитектура, архитект Куманово
  Основен проект за изградба на ...
  На плацот веќе постои куќа која треба да се сруши и да се изгради нова. Куќата да има голем подрум и гаража за две паркинг места во склоп на куќата и
  Kristina
  актуелно
  01.03.24
  Реновирање на куќа Скопје
  Kompletno ureduvanje na sutere...
  Potrebno e kompletno renoviranje na suteren od kukja. Iskop i izolacija, menuvanje eleketrična instalacija, potpolna nova izvedba na odvod, dovod, n
  Miki
  актуелно
  26.02.24
  ПВЦ влезни врати Гевгелија
  Затварање на тераса со пвц вра...
  Потребни ми се две пвц врати за затварање на тераса. Димензиите се 2.50 висина на 2 м ширина.Затворање на тераса со можност двете крила да се отвора
  Игор
  актуелно
  23.02.24
  Реновирање на бања Скопје
  Реновирање на бања...
  Потребно е комплетно реновирање на купатило 6 м2. Замена на плочки, да се извади када и да се замени со туш кабина, замена на вц шоља и умивалник, за
  Marina
  актуелно
  23.02.24
  Архитектура, архитект Скопје
  Градежна дозвола за градба на ...
  Потребна ми е градежна дозвола за градба на куќа. Плацот го имам. Површината е 100 м2.
  Робeрт
  актуелно
  23.02.24
  Покрив, покривна конструкција Куманово
  Prepokrivanje na krovot i adap...
  Potrebno mi e promena na krov od metalna konstrukcija so keramidi, izolacija na potrovjeto so namera da bide kako potkrovje. Materijalot go imame, ker
  Kristina
  актуелно
  23.02.24
  Метални скали Скопје
  Izrabotka na nadvorešni metaln...
  Potrebna e izrabotka na nadvoresni montazni skali .Slika vo prilog. Visinata e 3.5 m so 4 metri dolzina.
  Rade
  актуелно
  22.02.24
  Реновирање на бања Струмица
  Комплетно реновирање на бања...
  Потребно е комплетно реновирање на бањата. Кршење на постоечките плочки, лепење на нови, нова санитарија. Површината на купатилото е 4.5 м2.
  Петар
  актуелно
  22.02.24
  Лимени покриви, лим за покриви Градско
  Изведба на кровна конструкција...
  Да се изведе кровна конструкција и покрие со ребраст лим површина 9 х 6 м, 54 м2. Локацијата е во С. Горно Чичево. Патот е асфалтиран. Материјалот е м
  Драган
  актуелно
  26.02.24
  Метални скали Кочани
  Изработка на метални скали...
  Потребна е изработка на надворешни скали од терасата нагоре за балконот од таванските соби. Висината е околу 3м. Слики имам оставено во прилог. Конт
  Љупчо
  актуелно
  22.02.24
  Метални скали Маврово и Ростуша
  Изработка на скали од метална ...
  Потребно ми е да се внатрешни скали од метална конструкција и газиштата обложени со дрво. На изглед да се како на сликите во прилог. Секако без стакле
  Жарко
  актуелно
  21.02.24
  Подови од винил, ПВЦ подови Скопје
  Изработка на пвц под...
  Потребна е изработка на пвц под, за површина од 200 м2. Стоматолошка ординација.
  Nikola
  актуелно
  20.02.24
  Надворешни ролетни Скопје
  Набавка и монтажа на алуминиум...
  Потребно ми е набавка и монтажа на алуминиумски ролетни, од кои едната само да е електрична, со димензии 260 х 240 см. Во прилог имам оставено скица.
  Весна
  актуелно
  20.02.24
  Реновирање на стан Скопје
  Kомплет реновирање на стан...
  Потребно е комплетно реновирање на станот, глетување на ѕидови, реновирање на вц и купатило, поставување ламинат, нова дограма. Површината на станот
  Милош
  актуелно
  29.02.24
  Топлински пумпи Општина Петровец
  Izvedba na toplinska pumpa od ...
  Potrebna e izvedba na toplinska pumpa od 6 kw.
  Gjoko
  актуелно
  20.02.24
  Подно греење Охрид
  Izvedba na elektricno podno gr...
  Potrebna e izvedba na 15 zoni elektricno podno greenje na kuka so 4 nivoa.
  Goran
  актуелно
  20.02.24
  Машинско малтерисување Охрид
  Masinsko gletovanje dve race
  Potrebno e masinsko gletovanje dve race, i moleraj na kuka na 4 nivoa.
  Goran
  актуелно
  19.02.24
  Поплочување Скопје
  Кршење на постоечки бетон, исф...
  Потребно е поставување на штампан бетон во приватна куќа во козле. Кршење на постоечки бетон, исфрлање на шут, и поставување на штампан бетон за површ
  Ivan
  актуелно
  19.02.24
  Реновирање на стан Скопје
  Реновирање на стан...
  Реновирање на стан 70 м2 комплет глетување со кречење, од една соба да се спои со тераса и да се подели на два дела за да се добијат две помали детски
  Биљана
  актуелно
  20.02.24
  Сенки Прилеп
  Алуминиумски кепенци за прозор...
  Потребни ми се алуминиумски кепенци за прозорци. Во прилог имам оставено слика, скица и димензии. Ми требаат само да ги купам. Ве молам контактирајте
  Iboski
  актуелно
  19.02.24
  Поплочување Скопје
  Поплочување на двор со бехатон...
  Поплочување на двор и патека со бехатон со ивичњаци. Површината што треба да се поплочи е околу 50 м2.
  Stefan
  актуелно
  19.02.24
  Лимени покриви, лим за покриви Богданци
  Промена на кров на приземна ви...
  Покривање на приземна викендица. Покривна површина околу 100 м2, Кровот е на две води.
  Mitko
  актуелно
  19.02.24
  Градба на куќа - клуч на рака Битола
  Реконструкција на куќа според ...
  Потребна е реконстукција на куќа, според проект од овластен архитект. Постоечки 100 м2 карабина на 2 нивоа, Вкупна нова површина 220м2 на 3 нивоа. Во
  Јулија
  актуелно
  19.02.24
  Покрив, покривна конструкција Штип
  Изработка на покривна конструк...
  Покривот е од азбесни плочи. Би сакале да го замениме кровот. Површината на куќата е 120 м2.
  Влатко
  актуелно
  19.02.24
  Електричар, електро инсталации Клечовце
  Изведба на електроинсталации...
  Потребна е комплетна изведба на електроинсталации за нова куќа. Површината на куќата е 100 м2.
  Mima

  Најнови оценки

  Соработуваме со 1.567 компании, вашето мислење е од големо значење за нас

  Vera
  5/5

  Одличен тим, супер се, презадоволна сум, за секоја препорака....

  Natasha
  4.7/5

  Се беше завршено онака како што беше договорено. Работеа педантно и влезот беше оставен во најдобар ...

  Ivan S.
  4.7/5

  Професионален однос, квалитетна услуга

  Ана М.
  5/5

  Многу брзо завршивме, презадоволни сме

  Фани Л.
  5/5

  Професионален однос, брза и квалитетна изведба, драгоцени совети, флексибилност при усогласување со ...

  Анета Д.
  5/5

  Ги почитуваа моите барања и ги сфатија моите идеи. Лесно ме следеа, со предлози на место. Сосема кор...

  Никола П.
  3.7/5

  Bea kulturni mnogu i brzo zavrsija, pogolemiot del iscisrija

  Петар М.
  5/5

  Педантно и чисто сработено. Задоволен 100% Со задоволство ги препорачувам на секого кој има потре...

  Александар М.
  4.7/5

  Многу педантни, особено Фикрет! И одлично советување за понатамошно одржување. ...

  Светлана М.
  5/5

  Многу брзо ги направија ролетните. Задоволна сум од услугата и од цената. ...

  Simona
  5/5

  Презадоволни сме, брзи, педантни и квалитетна изведба.

  Daibau Списание

  Се што треба да знаете за градење и реновирање, проверете 735 совети за градење и реновирање


  Олуци: количини на врнежи и димензии на олуците


  Како се проектираат модерните куќи?


  Тераса


  Звучна изолација на ѕидови, тавани и подови

  Сите статии

  приближни цени за цени

  Приближните цени за градежни работи можете да ги проверите во калкулаторот за инвестиции

  Извршете проценка на Вашата инвестиција

  Планирате градба и реновирање? Собравме повеќе од 251 приближна цена за различни градежни работи и работи на одржување, кои можат да Ви помогнат да ја процените Вашата инвестиција. Ако сте решени за изведување, тука сме за да Ви помогнеме да најдете изведувач и коректна понуда за Вашето побарување.

  Провери ги цените
  Популарни водичи за цени на пазарот


  Даибау водич


  Даибау водич


  Даибау водич


  Даибау водич


  Имате повеќегодишно искуство и референци во изведба?

  Регистрирај се, откако ќе ја провериме компанијата, ќе добиете пристап до илјадници проекти за архитектура, градба, реновирање, одржување...

  Регистрирај компанија