Најавете се на профилот

АД АСИСТЕНЦИЈА ДООЕЛ, Скопје

реновирање, реновирање купатила, реновирање станови, поплочување, реновирање куќа

За реон
  одзив на компании

  Александар
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0715505...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2019

  АД АСИСТЕНЦИЈА ДООЕЛ е компанија основана во Скопје во 2019 година која нуди специјалистички услуги од областа на водоводот,електриката и керамиката. Бидете дел од нашата успешна приказна и многуте задоволни клиенти. Се наоѓаме во Скопје.

  Наша специјалност е реновирањето на тоалети, додека вршиме и комплетно реновирање на:
  - станови,
  - куќи,
  - деловни простории.
  Исто така, вршиме и најразличен вид на поправки, санација и отстранување на дефекти, сето тоа од областа на водоводот, електриката и керамиката.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Реновирање на бања
  Реновирање на стан
  Поплочување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете АД АСИСТЕНЦИЈА ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  5
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  реновирање, реновирање купатила, реновирање станови, поплочување, реновирање куќа:

  Скопски, регион,