Најавете се на профилот

АЈДЕ ДОМА ДИЗАЈН ФУРНИТУРЕ ДООЕЛ, Скопје

мебел, мебел по мерка, изработка на мебел, кујни по мерка, изработка кујни, спални соби, дневни соби

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Ивана Николовска
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0783517...

  Големина на тимот: 5
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2020

  Фирмата АЈДЕ ДОМА ДИЗАЈН ФУРНИТУРЕ ДООЕЛ е основана во 2020 година и од тогаш успешно работи. Нашата фирма се занимава со изработка на мебел по мерка. Изработуваме кујни, освен тоа комплетно опремуваме дневни, спални и детски соби. Во понуда имаме широк спектар на материјали и бои. Ви гарантираме врвен квалитет на сите наши производи. Тука сме да ги исполниме сите ваши желби и замисли. Нашата фирма се наоѓа во Скопје, а работиме ширум цела Македонија. Контактирајте не и уверете се во квалитетот на нашите услуги.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Бањи
  Вградени плакари
  Детски соби
  Дневни соби
  Кујни
  Мебел по мерка
  Спална соба

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете АЈДЕ ДОМА ДИЗАЈН ФУРНИТУРЕ ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  мебел, мебел по мерка, изработка на мебел, кујни по мерка, изработка кујни, спални соби, дневни соби:

  Вардарски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,