Најавете се на профилот

АЛ-ПАНТА-ДЕКОР ДООЕЛ, Штип

стакло, обработка на стакло, стакларски работи, огледало, стаклар, застаклување,

За реон

  Стојанче
  претставник на компанијата

  Штип, регион
  Тел: 0783827...

  Големина на тимот: 2
  Проекти: мали
  Основање: 2003

  АЛ-ПАНТА-ДЕКОР ДООЕЛ е основана во 2003 година во Штип. Нашата фирма има голем избор на сите видови на стакла и истите ги обработуваме на повеќе начини. Нашите одлики се квалитетот пред се, сигурноста, прецизноста и дизајнот. Контактирајте не. Се наоѓаме во Штип а работиме и во околината

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Стакло, стаклар

  Во близина на Штип, регион и во околината изведуваме:

  Наши дејности
  Стакло, стаклар
  Зошто да изберете АЛ-ПАНТА-ДЕКОР ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  21
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  стакло, обработка на стакло, стакларски работи, огледало, стаклар, застаклување,:

  Источен, регион,