Најавете се на профилот

Алабастер молер гипсер, Тетово

Молерогипсарски работи, гипс картон, суштен плафон, тапети, лепење тапети, белење, молерај, декоративни молерски работи, пеградни ѕидови,

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Велко
  претставник на компанијата

  Тетово, регион
  Тел: 0765956...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2021

  АЛАБАСТЕР молер-гипсар е компанија која е основана во 2021 година. Оваа фирма нуди молерогипсарски работи, гипс картон, спуштен плафон, тапети, лепење тапети, белење, молерај, декоративни молерски работи, преградни ѕидови и се што Вие потребно да го освежите Вашиот дом или деловен простор. Долгогодишно искуство во молерогипсарските работи, поминати фази на чирак и калфа, пренесувано искуство од постарите мајстори. се наоѓаме во Тетово и работиме и пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Белење, молерај
  Гипсерски работи
  Декоративни молерски работи
  Изолација на таван
  Лепење тапети
  Малтерисување

  Во близина на Тетово, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Алабастер молер гипсер?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  Молерогипсарски работи, гипс картон, суштен плафон, тапети, лепење тапети, белење, молерај, декоративни молерски работи, пеградни ѕидови,:

  Полошки, регион, Скопски, регион,