Најавете се на профилот

Амата Студио ДООЕЛ, Скопје, Скопје

Реновирање, проектирање, уредување за внатрешни работи

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Ангел
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0762905...

  Проекти: мали
  Основање: 2022

  АМАТА СТУДИО - Проектирање и внатрешно уредување на станбени и деловни објекти. 2Д технички цртежи и 3Д моделирање со визуализација на просторот.

  www.amata.mk

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Каде и што работиме
  3D моделирање, рендерирање
  Архитектура, архитект
  Дизајн на ентериер
  Проектирање
  Проектирање на електроинсталација
  Реновирање на куќа
  Реновирање стан
  Греење
  Осветлување
  Бањи
  Вградени плакари
  Детски соби
  Дневни соби
  Ѕидни облоги
  Кујни
  Кујнски пултови
  Мебел од масивно дрво
  Мебел по мерка
  Монтажа на мебел, кујни
  Реновирање, обнова на кујна
  Спална соба
  Столар

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Амата Студио ДООЕЛ, Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  Реновирање, проектирање, уредување за внатрешни работи:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,