Најавете се на профилот

АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ ДОО, Скопје

архитектура, 3д рендерирање, дизајн на ентериер, дизајн на мебел, надзор на објекти

За реон
  одзив на компании

  АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0230630...

  Проекти: мали

  АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ е основана во 1990 година во Скопје. Ние се занимаваме со проектирање објекти за домување, комерцијални и општествени објекти и ентериери за истите, изработка на архитектонски проекти, изработка на проект за дизајн на ентериер, изработка на 3D модели, визуелизација и анимација, стручен надзор над изградба на објекти, стручна ревизија на проекти. Тука сме да ги реализираме сите ваши желби и замисли за ваш поубав и посовремен станбен или работен простор. Ве очекуваме.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Препораки
  Дизајн на ентериер на стан © АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ ДОО

  Дизајн на ентериер на стан

  За потребите на овој проект за дизајн на стан изработивме функционално решение, 3д визуализација, технички цртежи за мебелот по мерка и описи за сите ...

  Дизајн на ентериер на стан © АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ ДОО

  Дизајн на ентериер на стан

  За потребите на овој проект за дизајн на стан изработивме функционално решение, 3д визуализација, технички цртежи за мебелот по мерка и описи за сите ...

  Дизајн на ентериер на мал стан © АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ ДОО

  Дизајн на ентериер на мал стан

  За потребите на овој проект за дизајн на стан изработивме функционално решение, 3д визуализација, технички цртежи за мебелот по мерка и описи за сите ...

  Каде и што работиме
  3D моделирање, рендерирање
  Архитектура, архитект
  Дизајн на ентериер
  Основен проект
  Проектирање

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете АТЕЛЈЕ ПРОЕКТИНГ ДОО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  архитектура, 3д рендерирање, дизајн на ентериер, дизајн на мебел, надзор на објекти:

  Скопски, регион,