ПВЦ влезни врати, цени на слични проекти:

Достапни се повеќе илјади проекти. Пратете побарување бесплатно.

Струга, Југозападен регион

09.07.24

Скопје, Скопски регион

10.06.24

Охрид, Југозападен регион

Замена на прозори и врати

Ивана П.
до 1 месец4 ком прозорци,...
29.04.24

Скопје, Скопски регион

15.04.24

Тетово, Полошки регион

26.03.24

Скопје, Скопски регион

26.02.24

Гевгелија, Југоисточен регион

Затварање на тераса со пвц врати

Игор У.
1-3 месеци2.50 х 2 м
26.02.24

Струмица, Југоисточен регион

Изработка на пвц врата

Александар Б.
Веднаш210 х 75 см
23.02.24

Скопје, Скопски регион

Изработка на пвц прозори

Biljana B.
до 1 месец22,2 м2, шема в...
29.01.24

Скопје, Скопски регион

23.01.24

Велес, Вардарски регион

Изработка на пвц прозорци и врати...

Драгана В.
1-3 месеци9 ком прозорци,...
15.12.23

Скопје, Скопски регион

12.12.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на пвц врата

Соња Ч.
до 1 месец210 х 90 см
07.12.23

Скопје, Скопски регион

Замена на фиксен прозор со врата

Марија М.
до 1 месец110 х 220 см
01.12.23

Скопје, Скопски регион

22.11.23

Крушево, Пелагониски регион

Izrabotka na pvc prozorci i vrati

Пецо Р.
до 1 месец8 kom
22.11.23

Скопје, Скопски регион

15.11.23

Ресен, Пелагониски регион

Пвц дограма за цела куќа

Zoran S.
до 1 месец12 ком прозорци...
18.09.23

Скопје, Скопски регион

12.09.23

Струмица, Југоисточен регион

Изработка на пвц столарија

Irinka N.
до 1 месец10 ком
28.08.23

Скопје, Скопски регион

17.08.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на пвц врата со комарник...

Ирина М.
1-3 месеци230 х 115 см
16.08.23

Охрид, Југозападен регион

Izrabotka na pvc vrata

Olivera T.
до 1 месец1 ком
11.08.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на пвц столарија

Igor P.
Веднашпрозорец 1 ком,...
08.08.23

Скопје, Скопски регион

Влезна врата

Igor P.
Веднаш200 х 90 см
08.08.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на пвц прозорци и врата...

Темелкоска Д.
до 1 месец7 ком
01.08.23

Скопје, Скопски регион

03.05.23
  • 1
  • Проверете ги цените и добијте контакти и цени за својот проект:


    Пратете побарување бесплатно