Столар, цени на слични проекти:

Достапни се повеќе илјади проекти. Пратете побарување бесплатно.

Скопје, Скопски регион

Измена и доградба на плакари

Билјана А.
до 1 месец60 х 220 см
14.05.24

Скопје, Скопски регион

Kratenje na kreveti

Zdravko P.
Веднаш2 kom
14.05.24

Радовиш, Југоисточен регион

25.03.24

Скопје, Скопски регион

Монтажа на кујна ИКЕА

Јово Ј.
до 1 месец10 м2
25.03.24

Скопје, Скопски регион

25.03.24

Скопје, Скопски регион

Замена на преден дел од кревет

Тина Т.
Веднаш200 x 16 x 2.5 ...
20.03.24

Скопје, Скопски регион

Монтажа на комода

Brankica B.
1-3 месеци200 х 100 см
09.02.24

Добрушево, Пелагониски регион

15.01.24

Скопје, Скопски регион

Изработка на детски кревети

Danijela K.
до 1 месец2 ком
08.01.24

Скопје, Скопски регион

05.12.23

Скопје, Скопски регион

07.11.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на градинарска куќичка...

Наташа Л.
Веднаш2,5 х 1,85 м
11.10.23

Прилеп, Пелагониски регион

09.10.23

Битола, Пелагониски регион

Монтажа на кревет, биро и чевларник...

Natasa K.
Веднаш1 ком кревет, ...
25.09.23

Скопје, Скопски регион

Popravka na fioki i plakari

Irena F.
до 1 месец5 kom
29.08.23

Скопје, Скопски регион

Изработка на плакар по мерка

Билјана И.
1-3 месеци1 ком
28.08.23

Скопје, Скопски регион

07.07.23
  • 1
  • Проверете ги цените и добијте контакти и цени за својот проект:


    Пратете побарување бесплатно