За реон

  Прозорци Цена

  Колку чинат прозорците? Цената на прозорците зависи од повеќе фактори: форма, големина, материјал (дрво, ПВЦ, алуминиум), рамот, стаклата како и начинот на отворање на прозорецот (фиксен, крилен или лизгачки), односно, механизмите и фитингарија. Сразмерен на цената на прозорецот е и нивниот квалитет, па затоа при купување на нови, определете се за нешто поквалитетно и поскапо, со што ќе бидат и потрајни; при тоа, подобро ќе дихтуваат со што трошокот за греење ќе биде помал, а греењето подобро. Прозорците може да чинат помеѓу 100 и 1.000 евра, а панорамски и повеќе, но гледајте цената да не биде единственото мерило. Пред купување, посоветувајте се со архитект или искусен трговец со прозорци.

  Кому да ја доверите изработката или набавката на прозорци? Пратете барање кај соодветни и оценети произведувачи и добавувачи на прозорци во вашата околина – бесплатно и без обврски! Доволно е само да го пополните формуларот подолу.

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  Цена на прозорци


  Цена на прозорци. Цена на стандарден двослоен ПВЦ, алуминиумски или дрвен прозорец со прозорска даска, со вклучена монтажа.

  120.00 €/м2

  МНОГУ НИСКА ЦЕНА
  €/м2

  СРЕДНА ЦЕНА
  192.00 €/м2

  НАЈВИСОКА ЦЕНА
  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА Прозорци

  Влезна врата


  Колку чини влезна врата? Цената на влезните врати зависи првенствено од тоа дали ја купувате готова ...

  Проверете и: Влезни врати Цена

  Алуминиумски прозорци


  Колку чинат алуминиумските прозорци? Тие се малку поскапи од ПВЦ прозорците, иако се поцврсти и поиз...

  Проверете и: Алуминиумски прозорци Цена

  Панорамски прозорци и ѕидови


  Колку чинат панорамски прозорци? Единствениот недостаток на панорамските прозорци и ѕидови е нивната...

  Проверете и: Панорамски прозорци и ѕидови Цена

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  Прозорци ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  68+ КОМПАНИИ ЗА Прозорци
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА