Најавете се на профилот

ДАЦ ЕЛЕКТРИК ДООЕЛ Скопје, Скопје

електрични инсталации, монтажа на галантерија, разводни табли, промена на осигурачи, осветлување, поправка на бојлери

За реон
  одзив на компании

  Драган
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0752366...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2023

  ДАЦ ЕЛЕКТРИК ДООЕЛ Скопје е компанија која постои од 2023 година. Специјалноста на оваа фирма е изведба на електрични инсталации, монтажа на галантерија, разводни табли, промена на осигурачи, осветлување внатрешно и надворешно и поправка на бојлери. монтажа на галантерија (прекидачи и штекери),Вршиме монтажа на тавански светилки и монтажа на лед осветлување. Нашиот тим е мал но искусен и квалитетен работен кадар кои пружа на клиентите навремено, ефикасно и долготрајно извршување на поставените работни задачи. За нас зборуваат многубројни задоволни клиенти. Работиме во Скопје.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Електричар, електро инсталации
  Електро сервис
  Осветлување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ДАЦ ЕЛЕКТРИК ДООЕЛ Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  електрични инсталации, монтажа на галантерија, разводни табли, промена на осигурачи, осветлување, поправка на бојлери:

  Скопски, регион,