Најавете се на профилот

Декоративен камен, Скопје

Декорација на ѕидни површини со декоративни тули

и низ цела Северна Македонија
За реон

  Миа Јованова
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0782852...

  Проекти: мали

  Нашето име е Декоративен камен ние сме производители на декоративни тули во голем избор на нијанси од бели, сиви, керамидови, црвени и црни, нијансирани со ефект на стара тула а вршиме и монтажа на истите, изведуваме бетон ефект, карпа ефект, декоративен камен и слични урбани декорации за ѕидни површини

  Со работа започнавме во 2009год со изведба на декорација на ѕидови со декоративни тули кои самите ги произведуваме и монтираме. Просторот со нашите изработки добива уникатен изглед, неговата вредност станува поголема и Вашиот имот вреди многу повеќе. Секојдневно ги следиме светските трендови за внатрешни ѕидни декорации и одиме во чекор со нив. Изработуваме и декорации со камен, карпа, бетон ефект...

  Декоративен камен, тули, изведба на бетон ефект, карпа ефект....

  Декоративни тули во сите нијанси со ефект на стара тула, испраќаме и по карго, вршиме изведба на бетон ефект, карпа и најнови урбани ѕидни декорации со кои Вашиот простор добива уникатен изглед. Вршиме поѕидувања од помал обем како бетонски декоративни огништи, декоративни клупи, фонтани и вештачки карпи

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Декоративен камен
  Декоративен камен во повеќе модели и нијанси
  Понуда
  Печатен бетон
  Изведба на печатен бетон на ѕидни површини во модел на буња, грчки камен и уште многу други модели и нијанси
  Понуда
  Декоративни молерски работи
  Изведба на декорации на ѕидни површини
  Понуда

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Декоративен камен?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  Декорација на ѕидни површини со декоративни тули:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,