Најавете се на профилот

ДИ ДА ИНЖЕНЕРИНГ, Скопје

проектирање на електроинсталации, електрика, електричар, електрични мерења,

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Давид
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0702259...

  Проекти: мали

  ДИ ДА ИНЖЕНЕРИНГ е компанија која е основана и постои од 2001 година. Специјалноста на оваа фирма е проектирање на електроинсталации, изведба на електрични инсталации, монтажа на галантерија, разводни табли, промена на осигурачи, осветлување внатрешно и надворешно. Нашиот тим е мал но искусен и квалитетен работен кадар кои пружа на клиентите навремено, ефикасно и долготрајно извршување на поставените работни задачи. За нас зборуваат многубројни задоволни клиенти и референци Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Проектирање на електроинсталација
  Проектирање на осветлување
  Електричар, електро инсталации
  Електрични мерења

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ДИ ДА ИНЖЕНЕРИНГ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  проектирање на електроинсталации, електрика, електричар, електрични мерења,:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,