Најавете се на профилот

ДРИМ ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ, Општина Берово

пвц столарија, пвц прозорци, венецијанки,пвц врати, алуминиумски прозорци, алуминуимски врати, ролетни , ролетари, врати, завеси, комарници

За реон

  Игор
  претставник на компанијата

  Општина Берово, регион
  Тел: 0713825...

  Големина на тимот: 6
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2016

  ДРИМ ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ е компанија која е основана во 2016 година. Основната дејност на оваа фирма е изработка на високо квалитетна пвц и алуминиумска столарија со висок степен на топлинска и звучна изолација, изработка на ролетни и комарници.Квалитетот, почитувањето на договорените рокови зборуваат за нас. Тука сме да ги задоволиме нашите клиенти и Вашите барања. Се наоѓаме во Берово и работиме во околината.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Алуминиумска влезна врата
  Алуминиумски прозорци
  Венецијанки
  Внатрешни ролетни
  Комарници
  Надворешни ролетни
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци

  Во близина на Општина Берово, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ДРИМ ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  7
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  пвц столарија, пвц прозорци, венецијанки,пвц врати, алуминиумски прозорци, алуминуимски врати, ролетни , ролетари, врати, завеси, комарници:

  Источен, регион,