Најавете се на профилот

МОНТИНГ-УНИОН ДООЕЛ, увоз-извоз, Скопје, Скопје

водовод, водоинсталатерски услуги, канализација, одружување на системи за водовод и канализација

и низ цела Северна Македонија
За реон

  Сенад Бикиќ
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0775445...

  Големина на тимот: 4
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2011

  МОНТИНГ УНИОН е присутен на македонскиот пазар од 2011. година. Сме се специјализирале за изградба и одржување на системи за водовод и канализација. Нашите стручни мајстори који вградуваат исклучително најквалитетни материјали, се гаранција за квалитетот на нашите работи. Доколку ви треба работа која што се однесува на водовод и канализација, контактирајте не, тука сме за вас. Се наоѓаме во Скопје.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Водоинсталатерски работи
  Одржување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете МОНТИНГ-УНИОН ДООЕЛ, увоз-извоз, Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  13
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  водовод, водоинсталатерски услуги, канализација, одружување на системи за водовод и канализација:

  Североисточен, регион, Скопски, регион,