Најавете се на профилот

ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје, Скопје

мебел од дрво, надворешен мебел и огради, внатрешни скали и огради, веранди и перголи

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Иван Симоновски
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0702309...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2008

  Компанија ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ-МИК е присутна на македонскиот пазар од 2008. година. Се бавиме со изработка мебел од дрво, надворешен мебел и огради, внатрешни скали и огради, веранди и перголи од ироко, бубинга, орев и даб. Изработка мебел од дрво комбинираме и со епокси смола и тоа на нашиот мебел му дава уникатен изглед. Врвен квалитет е она што не става помеѓу најдобрите компании во оваа област. Доколку за вашиот дом, деловен простор или двор сакате долготраен и убав мебел, контактирајте не, ние сме тука за вас. Се наоѓаме во Скопје

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Препораки
  Маса и столици © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Маса и столици

  Изработка масивна маса и столици од орев во комбинација со црн епокси за винарија. ...

  Надворешна тераса © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Надворешна тераса

  Изработка надворешна тераса со натстрешница и мебел за ресторан.

  Шанк и столици за шанк © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Шанк и столици за шанк

  Изработка дрвен шанк и соодветни столици за кафуле.

  Летниковец © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Летниковец

  Изработка на дрвена натстрешница (летниковец) со дворишен мебел во двор на семејна куќа. ...

  Столици © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Столици

  Дрвени двојни столици со маса помеѓу нив за двор.

  Ограда © ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје

  Ограда

  Надворешна дрвена ограда на семејна куќа во Скопје.

  Повеќе референци
  Каде и што работиме
  Дрвени куќи
  Дрвени натстрешници
  Градинарски гарнитури, градинарски мебел
  Дрвени огради
  Дрвени скали
  Мебел од масивно дрво
  Дрвени тераси
  Дрвени фасади

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ПИЛАНА ПЉАЧКОВИЦА ЕЛ - МИК ДООЕЛ Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  15
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  мебел од дрво, надворешен мебел и огради, внатрешни скали и огради, веранди и перголи:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,