Најавете се на профилот

КЛИНТЕК ДООЕЛ, Скопје

чистење, одржување, хигиена на стамбени објекти и фирми, чистење теписи и клими

За реон
  одзив на компании

  Горан Бибовски
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0752131...

  Проекти: мали
  Основање: 2018

  Се занимаваме сo чистење и одржување хигиена,сервиси и услуги фирми, чистење и перење теписи и клими и чистење машини и опрема.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Соларни колектори
  Соларни системи
  Агенција за чистење
  Одржување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете КЛИНТЕК ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  6
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  чистење, одржување, хигиена на стамбени објекти и фирми, чистење теписи и клими:

  Скопски, регион,