Најавете се на профилот

МЕГАПЛАСТ МК ДООЕЛ, Скопје

подвижни стакла, стакла за мотори, ПВЦ столарија, тенди, натстрешници, перголи, венецијанери, хармоника врати, вертикални и зебра завеси

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Заимка Цетаовска
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0782262...

  Големина на тимот: 5
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2019

  Компанија МЕГАПЛАСТ МК е присутна на македонскиот пазар од 2019. година. Се бавиме со производство и вградување на Лизгачки Стакла на преклопување , Стакла на мотори ГИЛОТИНА , Акордион стакла на преклопување, ПВЦ столарија, Тенди, Тенди Перголи на мотор со Алумински профили и Корејска Церада и Лед сијалици, Настрешница со стакло и Алумински профили , Настрешница со панел и Алумински профили ,Секаков вид на стаклени и Алумински огради, Алумински ролетни, ролетни над прозор, Фасадни ролетни, на мотор и мануал, Завеси од многу модели и дизајни, Вертикални Завеси, Зебра Завеси , Сторе Завеса, Роло, Мини завеси, сторе и зебра, дрвени венецианки, бамбус завеса.Комарници Плисе, комарник фиксен . Кај нас ќе најдете се што ви треба за вашиот дом или деловен објект. Како дел од голема меѓународна МЕГАПЛАСТ компанија ги почитуваме врвни стандарди во производство и вградување на наши производи. Повелете кај нас за да видите како ние можеме да го разубавиме вашиот дом, секогаш сме тука за вас. Се наоѓаме во Скопје.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Каде и што работиме
  Покрив, покривна конструкција
  Алуминиумска влезна врата
  Алуминиумски прозорци
  Венецијанки
  Жалузини
  Завеси
  Застаклување тераса
  Комарници
  Лентести завеси
  Лизгачки врати
  Надворешни ролетни
  Надворешни роло ролетни
  Панел завеси
  Стаклени огради
  Стаклени фасади
  Тенди
  АЛУ огради
  Перголи

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете МЕГАПЛАСТ МК ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  5
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  подвижни стакла, стакла за мотори, ПВЦ столарија, тенди, натстрешници, перголи, венецијанери, хармоника врати, вертикални и зебра завеси:

  Вардарски, регион, Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,