Најавете се на профилот

ФИДАН 2021 ДООEЛ, Куманово

бетонска кошулица, цементна кошулица

и низ цела Северна Македонија
За реон

  Сабит
  претставник на компанијата

  Куманово, регион
  Тел: 0703814...

  Големина на тимот: 4
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2021

  ФИДАН 2021 ДООEЛ е основана во 2021 година во Куманово. Вршиме изработка на цементна кошулица со наш материјал за стамбени и деловни објекти. Нашата мисија е клалитетот пред се, почитувањето на зададеноте рокови како и задоволството на нашите клиенти. Се наоѓаме во Куманово а работиме низ цела Македонија.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Цементна кошулица

  Во близина на Куманово, регион и во околината изведуваме:

  Наши дејности
  Цементна кошулица
  Зошто да изберете ФИДАН 2021 ДООEЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  бетонска кошулица, цементна кошулица:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,