Најавете се на профилот

ФУРНИТУРЕ ДИЗАЈН, Боговиње

мебел,мебел по мерка,мебел по нарачка, плакари, кревети, аголни гарнитури, ормари

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Самир
  претставник на компанијата

  Боговиње, регион
  Тел: 0706908...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2022

  ФУРНИТУРЕ ДИЗАЈН е компанија која е основана 2022 година.Се занимаваме со столарски услугиодносно правење на мебел по мерка .Произведуваме секаков вид мебел за во Вашиот дом, викендица, со Ваши мерки и избор на дезени.Мајстрои кои долги години активно се занимаваат со овој занат, даваат гаранција на клиентите за долготрајност на производите.Се наоќаме во Тетово.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Поправка на столарија
  Вградени плакари
  Детски соби
  Дневни соби
  Мали поправки на мебел
  Мебел по мерка
  Спална соба
  Столар

  Во близина на Боговиње, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ФУРНИТУРЕ ДИЗАЈН?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  мебел,мебел по мерка,мебел по нарачка, плакари, кревети, аголни гарнитури, ормари:

  Полошки, регион, Скопски, регион,