Најавете се на профилот

ГЕО МРЕЖА ДОО Скопје, Скопје

проценка на недвижен имот, геодети, геодетски работи, геометар, премер, попис на работи, катастарски работи

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Бобан
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0754067...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2008

  ГЕО МРЕЖА ДОО Скопје е компанија која е основана 2008 година. Нашата фирма се занимава со геодетски и катастарски работи, како што се изработка на геодетски елаборати, премер, инженерска геодезија, попис на работи и други геодетски дејности. Нашата цел е подигање на квалитетот на нашите услуги на највисоко ниво. Контактирајте не доколку ви треба некоја од нашите услуги. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Геометар, геодет
  Проценител на недвижен имот

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ГЕО МРЕЖА ДОО Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  16
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  проценка на недвижен имот, геодети, геодетски работи, геометар, премер, попис на работи, катастарски работи:

  Вардарски, регион, Скопски, регион,