Агенција за чистење

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   53 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   хигиеничарки, хигиеничари низ цела Северна Македонија
   хигиеничарки, хигиеничари низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за хигиеничарките, хигиеничарите

   актуелно
   Пред 8 часови i 26 минути

   Скопје
   Генерално чистење на стан
   Калина
   актуелно
   Пред 9 часови i 18 минути

   Тетово
   Чистење на амбуланта
   Александра
   актуелно
   Пред 11 часови i 18 минути

   Скопје
   Чистење на стан
   Elena
   актуелно
   Утре

   Скопје
   Cistenje na stan ednas nedelno
   Marija
   актуелно
   Утре

   Велес
   Чистење на куќа
   Јулијана
   актуелно
   Утре

   Скопје
   Generalno cistenje
   Pavlovska
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Redovno čistenje na stan
   Anastazija
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Чистење и перење на фасада
   Alko
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Потребно е чистење на стан еднаш неделно
   Јадранка
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Чистење на стан
   Иван
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Генерално чистење на стан
   Александра
   актуелно
   17.05.24

   Скопје
   Чистење на канцеларија
   Катерина
   актуелно
   17.05.24

   Скопје
   Чистење на зграда
   Дијана
   актуелно
   14.05.24

   Скопје
   Чистење на стан
   Ana
   актуелно
   14.05.24

   Скопје
   Чистење на стан
   Aleksandra
   актуелно
   14.05.24

   Струга
   Генерално чистење во викенд куќа
   Соња
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Generlano cistenje na stan
   Dragana
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Редовно одржување на куќа
   Елена
   актуелно
   13.05.24

   Радишани
   Редовно чистење на куќа
   Василка
   актуелно
   03.05.24

   Скопје
   Тековно чистење на зграда
   Stefan

   Агенција за чистење - Корисни информации и совети

   Во кој случај и кога е потребна услугата чистење? Никој не го сака тоа, кога ќе се врати дома по напорниот работен ден, веднаш за започне да брише прашина, да чисти со правоцмукалка, да мие - со други зборови, сè што мора редовно да се прави во секој дом, за здравјето и благосостојбата на домаќинството. Таква работа никогаш не недостасува, а понекогаш дури и изгледа дека расте обратно пропорционално со времето, волјата и можностите што ви се на располагање. За да избегнете такво нешто, а долгорочно гледано, да заштедите многу нерви, препорачуваме да ангажирате услуга за чистење. Внимателно прашајте за видовите на услуги што ги обезбедуваат, цените и што е најважно, препораките од други клиенти. Кога ќе се одлучите за одредена компанија или лице, најдобро е да склучите договор со точно наведени и дефинирани ставки за чистење и одржување и рокови, цени и заштитни одредби во случај на евентуална штета, повреда или кражба. Исто така, важно е кој ќе ги набави средствата за чистење и за какви видови хемикалии станува збор; дали е генерално чистење или површинско чистење и така натаму. Колку е попрецизен договорот, толку подобро чистачот или чистачката ќе знае кои се неговите должности, обврски и права, а вие ќе бидете поцмирени и позадоволни од услугата. Цените на услугите за чистење можете да ги видите во калкулаторот. За вас подготвивме други совети на оваа тема како и проверени агенции до кои можете да се обратите за совет.