Безбедносна врата

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   понудувачи на безбедносни врати низ цела Северна Македонија
   понудувачи на безбедносни врати низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за понудувачите на безбедносни врати

   актуелно
   23.11.23

   Скопје
   Влезна блидор врата
   Цеко
   актуелно
   12.10.23

   Скопје
   Безбедносна врата
   Емел

   Безбедносна врата - Корисни информации и совети

   Првата асоцијација на повеќето луѓе за нивниот дом е безбедноста и удобноста, и тие ги цметаат овие вредности за непроценливи. Поставувањето на безбедносна врата е еден од начините тоа да биде навистина така. Добрата влезна врата, освен што е „прва линија на одбрана“, треба да биде и елемент на топлинска и звучна изолација. Разликуваме влезни врати за куќи и за станови, бидејќи оние за куќи мора да бидат заштитени од ефектите на атмосферските услови, затоа што се надворешни. Пред да купите безбедносна влезна врата, проверете дали даваат гаранција, како и сертификати за безбедност и квалитет. Конструкцијата на овие врати е најчесто челична, меѓу просторите се полни со различни материјали за звук и термо регулација кои истовремено можат да бидат и огноотпорни, а имаат и шипки за засилувања, повеќе лежишта или скриени шарки како мерка против провална кражба и повеќекратна брава со заштитен цилиндар и влошка што спречува фалсификување клуч или брава со отпечаток од прст и без контактен клуч. Погледнете ги другите совети кои ви ги подготвивме, а цените на сигурносните врати и монтажата можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.