Дрвени тераси

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   мајстори за дрвени тераси, тесарот низ цела Северна Македонија
   мајстори за дрвени тераси, тесарот низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајсторите за дрвени тераси, тесарите

   актуелно
   30.11.23

   Скопје
   Изработка на клупа од wpc даски
   Katerina
   актуелно
   20.11.23

   Скопје
   Изработка на бродски под
   Александар
   актуелно
   16.10.23

   Скопје
   Izrabotka na pod za terasa
   Astrit

   Дрвени тераси - Корисни информации и совети

   Може да се каже дека терасите се, летни дневни соби, бидејќи на нив се поминува најмногу слободно време. Дрвена тераса може да се направи пред куќата, на рамен покрив или над други станбени простории, само треба да биде добро изолирана; термо и хидроизолација се многу важни за нејзината издржливост и трајност. Идеално е ако терасата може да се постави на јужната страна, бидејќи така ќе биде сончево цел ден. Минималната големина на ваква тераса е 3x3 м за да може да се движите по неа. Терасата може има природна сенка од дрвја засадени на добро место, брисолеј или со перголи. Терасите може да имаат и дрвен под, но, материјалот мора да биде со одличен квалитет и од цврсто дрво како што е, на пример, сибирски ариш или тиково, а може да се поплочат со керамика или камен. Цените на дрвените тераси можете да ги видите во калкулаторот. За вас подготвивме други совети на оваа тема, како и докажани експерти на кои можете да им се обратите за совет.