Хаузмајстор

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   хаузмајстори низ цела Северна Македонија
   хаузмајстори низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за хаузмајсторите

   актуелно
   26.10.23

   Скопје
   Поправка на первази од внатрешни врати и кујнски елемент
   Suzana

   Хаузмајстор - Корисни информации и совети

   Вообичаено се вели дека работите во куќата „имаат навика“ да се распаѓаат кога тоа е најмалку потребно. Во минатото, за ваквите ситуации беа потребни вешти раце на пријатели, локални занаетчии или хаузмајстори во зградите, а денес постојат специјализирани сервиси. Во секој случај, секогаш е добро да имате броеви од мајстори за итни случаи. Во категоријата мали поправки на домот спаѓаат блокирани одводи, бојлери што протекуваат, казанче или чешми, изгорени светилки и замена на приклучоци, осигурувачи и прекинувачи, скршени плочки или прозорци, собни или врати од шкафовите , брави на врати и прозорци, дупчење дупки во ѕидот за слики или полици, склопување мебел, дефекти на мали апарати за домаќинство, чистење одводи или подруми и тавани, поправка на разни помали оштетувања и сл. Цените на ваквите услуги можете да ги видите во калкулаторот, а ќе најдете и листа на докажани мајстори до кои можете да се обратите за совет.