Хортикултура, градина, двор

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   5158 проекти
   градинари низ цела Северна Македонија
   градинари низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за градинарите

   актуелно
   10.07.24

   Маврово и Ростуша
   Чистење и одржување на двор
   Aneta
   актуелно
   05.06.24

   Скопје
   Ureduvanje na dvor
   Blagoja

   Хортикултура, градина, двор - Корисни информации и совети

   За да може куќата да изгледа домаќински и да зрачи добредојдено, многу е важно и како е уреден дворот. Ако немате време сами да го уредувате дворот и да се занимавате со градинарство, ангажирајте пејзажен архитект или хортикултурен инженер за прво уредување на дворот, а потоа градинар кој така уреден и ќе го одржува. Можете да ја договорите услугата за одржување на дворот на месечно ново или сезонски, па така, тревата ќе биде искосена, дрвјата и растенијата здрави и убави, а престојот на сите во него ќе биде пријатен и закрепнувачки. Цените на градинарските услуги можете да ги видите во калкулаторот. За вас подготвивме и други совети на оваа тема, како и докажани експерти на кои можете да им се обратите за совет.