Капија за двор

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   добавувачи на дворни капии низ цела Северна Македонија
   добавувачи на дворни капии низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за добавувачите на дворни капии

   актуелно
   09.11.23

   Скопје
   Капија за двор
   Kiril

   Капија за двор - Корисни информации и совети

   Дворните капии се граница помеѓу јавното и приватното и обично се дел од оградата што го опкружува вашиот имот. Според начинот на отворање, постојат лизгачки порти за двор, самоносечки лизгачки порти за двор, еднокрилни и двокрилни порти за двор и телескопски порти за двор. За лизгачката капија за двор потребно е да има закопано шина во земјата, додека самоносечката капија е подигната од земјата и може да премости распони од 10 метри или повеќе. На телескопските капии не им е потребна голема површина, бидејќи тие сами се преклопуваат. Предноста на крилните дворни капии е тоа што, наместо ширина, им треба само поголема длабочина до која може да се отвори крилото. Поради фактот што капиите на дворовите имаат голема површина и постојано се изложени на временските услови, тие обично се направени од челични профили и ковани елементи. За полнење може да се користи цела палета на материјали: дрво, плексиглас, пластични материјали, лим, железо, нивни комбинации или комбинација на композити. Погонот за дворни капии обично се електрични мотори. Може да се поврзат и со далечински управувач, сензор и/или паметен телефон за автоматско отворање. Цените за капии за двор може да се проверат во калкулаторот за цени. Подготвивме за вас неколку совети за капии за двор. Можете исто така да контактирате со нашите добавувачи на капии за двор и да им испратите барање.