Мали поправки на мебел

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   мајстори за помали поправки на мебел низ цела Северна Македонија
   мајстори за помали поправки на мебел низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајсторите за помали поправки на мебел

   актуелно
   30.11.23

   Скопје
   Поправка на лизгачки врати од плакар
   Билјана
   актуелно
   30.10.23

   Скопје
   Промена на амотизери на лежај спална
   Vezirka

   Мали поправки на мебел - Корисни информации и совети

   Сите делови во нашите домови бараат некакво одржување, помалку или повеќе, со повеќе или помалку работа, но секогаш континуирано или во редовни интервали; сепак, често се случуваат дефекти или оштетувања кои треба да се поправат пред да станат поголем проблем. Во случај да ви затреба поправка на врати, прозорци, промена на брави, ролетни, парчиња мебел или склопување на нов мебел, корисно е да имате број од проверен и вешт столар. Составивме список на такви занаетчии во вашата околина, а тие исто така можат да одговараат на прашања или да испраќаат понуди. Цените на столарски работи можете да ги проверите во нашиот калкулатор. Секако, доколку одлучите да работите самостојно, тука има и совети кои ќе ви помогнат.