Миење на дворови, фасади, покриви

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   чистачи на дворови, фасади, покриви низ цела Северна Македонија
   чистачи на дворови, фасади, покриви низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за чистачите на дворови, фасади, покриви

   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Чистење и перење на фасада
   Alko

   Миење на дворови, фасади, покриви - Корисни информации и совети

   Зошто е потребно чистење на фасади, покриви, патеки? Надворешните делови на куќите секогаш се изложени на влијанието на атмосферските услови и неприлики, а на оние што се изложени на сонце може да растат алги и лишаи. Бидејќи се размножуваат многу брзо, откако ќе се појават, набрзо покриваат големи површини и можат да предизвикаат големи оштетувања, прво на фасадата, а доколку се занемарат и на самата конструкција. Затоа, тие треба да се отстранат од фасади, покриви, патеки, камени или стаклени и метални површини, натстрешници, тераси, базени, олуци - со други зборови, од сите надворешни, монтажни, фиксирани или подвижни површини. Пратете ни барање и нашите најискусни занаетчии ќе ве контактираат и ќе ви испратат понуди. Кога ќе пристигнат, прво ќе ги исчистат сите зафатени површини рачно или машински, користејќи специјални уреди кои работат под висок притисок (ротор-четки под висок притисок или пескарење), а потоа ќе нанесат соодветни заштита, односно импрегнација, за која обично се гарантира 5 години. Цените на услугите за чистење можете да ги видите во калкулаторот. За вас подготвивме други совети на оваа тема.