Новоградба

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   114 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4547 проекти
   градители на нови објекти низ цела Северна Македонија
   градители на нови објекти низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за градители на нови објекти

   актуелно
   10.06.24

   Скопје
   Доградба на тераси на зграда на вертикала
   Радмила
   актуелно
   06.06.24

   Охрид
   Nadgradba na sprat
   Daniela
   актуелно
   03.06.24

   Прилеп
   Изработка на кров за нова куќа
   Дејан
   актуелно
   15.05.24

   Прилеп
   Реконструкција на куќа со надградба
   Петар
   актуелно
   22.04.24

   Скопје
   Градба на карабина на куќа
   Jani
   актуелно
   27.02.24

   Скопје
   Izgradba na karabina
   Branislav

   Новоградба - Корисни информации и совети

   Вселувањето во нова куќа е чекор кон животот од соништата за секој од нас. Понудата на недвижности на пазарот е разновидна, но луѓето често сакаат куќа изградена токму по нивен вкус. Сепак, некои работи се исти и неопходни пред да се започне со изградба: изборот и купувањето на парцела се поврзани со добивање информации за локацијата, избор на типски или уникатен план за куќа, одлучување за големина и изглед, вид и начин на градба; во принцип, се одлучувате за ѕидана или монтажна куќаи многу повеќе за конечно да добиете градежна дозвола. Вашиот иден дом може да биде направен од дрво, различни видови бетон, тули, или од природни и композитни материјали, но, за било која опција клучно е да соработувате со архитект кој составува комплетна проектна документација. Трошоците за изградба се многу различни, во зависност од видот на градбата. Цената на изградбата зависи од сложеноста на конструкцијата, употребата на специјални градежни или структурни елементи, сложеноста на инсталацијата итн. Цените за новоградби можете да ги видите во нашиот калкулатор. За да ви олесниме градбата на куќа, имаме и совети за вас. Испратете барање до Daibau и ќе добиете понуди од изведувачот согласно големината, локацијата и сложеноста на структурата. Среќна градба!