Подови од винил, ПВЦ подови

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   мајстори за поставување подни облоги низ цела Северна Македонија
   мајстори за поставување подни облоги низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајсторите за поставување подни облоги

   актуелно
   12.10.23

   Битола
   Под од винил над плочки
   Hristina

   Подови од винил, ПВЦ подови - Корисни информации и совети

   Винил и ПВЦ подни облоги одамна се многу популарни кога станува збор за опремување на јавни институции како што се училиштата и болниците, поради нивната отпорност, издржливост и лесно чистење и одржување. Со развојот на новите технологии, линолеумот стана многу популарен и за домаќинствата. Подните облоги може да се најдат во винил ролни и таквите се лепат на подот, а оние во листови, винил ламинат, се поставуваат како сложувалки со „клик“ систем. Овој винил ламинат станува се попопуларен, бидејќи е отпорен и долготраен, но и затоа што постои во дезени кои имитираат дрво, камен и други текстури на природни материјали. Составот на винил заштитна обвивка е клучен елемент во одредувањето на квалитетот на ПВЦ подната покривка, а овие премази стануваат се подобруваат, како на полиуретански така и на акрилни подлоги и нивните заштитни својства се зголемуваат. Погледнете ги другите совети што ги подготвивме, а цените за винил облоги можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе одговорат.