Покривање покрив

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   52 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   мајстори за покрив низ цела Северна Македонија
   мајстори за покрив низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајстори за покрив

   актуелно
   Утре

   Куманово
   Изведба на покрив со керамиди
   Ivan
   актуелно
   21.05.24

   Скопје
   Izrabotka na limen pokriv
   Baze
   актуелно
   21.05.24

   Кавадарци
   Изработка на лимен кров со опшивки
   Дарко
   актуелно
   19.05.24

   Битола
   Замена на кровот со ќерамиди
   Соња
   актуелно
   17.05.24

   Скопје
   Nabavka i montaža na sendvic paneli za nastrešnica
   Toni
   актуелно
   17.05.24

   Штип
   Изработка на лимен кров со сендвич панели
   Соколов
   актуелно
   14.05.24

   Радишани
   Promena na krov so panel
   Igor
   актуелно
   14.05.24

   Штип
   Zamena na star so nov krov so paneli
   Vilma
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Нова кровна конструкција со изолација и лимен покрив
   Младен
   актуелно
   06.05.24

   Охрид
   Протекување на рамен кров и санација
   Marko
   актуелно
   06.05.24

   Охрид
   Санација на кровот
   Билјана
   актуелно
   03.05.24

   Скопје
   Pokrivanje na pokriv so lim
   Elena
   актуелно
   29.04.24

   Кочани
   Promena na krov so keramidi
   Biljana
   актуелно
   19.04.24

   Гевгелија
   Kompletna sanacija na star krov
   Nikolov
   актуелно
   18.04.24

   Скопје
   Понуда за изработка на кров по проект
   Filip
   актуелно
   15.04.24

   Скопје
   Замена на салонитни табли во лимен покрив
   Lile
   актуелно
   04.03.24

   Охрид
   Реконстукција на кров
   Петар
   актуелно
   02.03.24

   Скопје
   Sanacija na krovot
   Адријана
   актуелно
   26.02.24

   Охрид
   Rekonstrukcija na postoečki krov
   Душан

   Покривање покрив - Корисни информации и совети

   Покривните работи се сите оние работи што треба да се завршат за да имате одличен покрив над главата: од замена на стари ќерамиди, поставување нов покрив, настрешница до тавански простор или прозорци. Околу трошокот за покривни работи би требало да го контактирате вашиот локален мајстор. За да ви ја олесниме работата, овде ќе видите совети за замена на ќерамиди, летви за покриви, поправки на стреите или натстрешници и слични помали работи. Доколку не сте сигурни дали е подобар косиот или рамен покрив, од тула, ќерамиди, бетон или дрво и ако се прашувате кои се цените, одговорите ќе ги најдете овде. Се разбира, секогаш можете да им пишете на нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.