ПВЦ прозорци

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   211 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   мајстори за ПВЦ столарија низ цела Северна Македонија
   мајстори за ПВЦ столарија низ цела Северна Македонија

   Најнови оценки

   Соработуваме со 211 компании, вашето мислење е од големо значење за нас

   Елеонора
   5/5

   Brza i spretna usluga, tri dena od ponuda do zavrsuvanje na montazata

   Irena R.
   5/5

   Odlicna cena,odlicna izrabotka.Se bese vo ramki na dogovorenoto i kvalitetot i vremeto na isporaka i...

   Љупчо Л.
   3.7/5

   Добри предлози и завршено според договорот.

   Јасминка А.
   4/5

   Дадоа добри совети и образложение за расположливите опции, работата беше завршена согласно договорен...

   Mitko C.
   4.3/5

   брза и професионална изработка

   Последни проекти за мајстори за ПВЦ столарија

   актуелно
   Пред 11 часови i 56 минути

   Битола
   Изработка на два кровни прозорци
   Никола
   актуелно
   Пред 13 часови i 19 минути

   Скопје
   Izrabotka na kroven prozor
   Dame
   актуелно
   24.05.24

   Скопје
   Демонтажа и монтажа на кровен прозорец
   Роберт
   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Замена на стари ПВЦ со нови прозорци и врати од Rehau
   Andrej
   актуелно
   03.05.24

   Скопје
   Замена на прозорци во барака
   Marko
   актуелно
   03.05.24

   Скопје
   Промена на прозори и отварање на врата за тераса
   Simona
   актуелно
   17.04.24

   Битола
   Штелување на прозорци и врати
   Зора
   актуелно
   17.04.24

   Куманово
   Изработка и монтажа на пвц прозорци
   Татјана
   актуелно
   15.04.24

   Скопје
   Изработка на пвц прозори и врати со вградени ролетни
   Aleksandar
   актуелно
   07.03.24

   Скопје
   Izrabotka na dvokrilen prozorec i vrata
   Zoran
   актуелно
   04.03.24

   Гевгелија
   Изработка на два прозора со термопан стакло како огледсло
   Киро
   актуелно
   26.02.24

   Гевгелија
   Затварање на тераса со пвц врати
   Игор

   ПВЦ прозорци - Корисни информации и совети

   ПВЦ прозорците се енергетски најефикасни. Имаат подолг век од дрвените, подобри се во однос на звучна изолација и имаат модерен дизајн. Сепак, можеби нивната најдобра карактеристика е тоа што се најевтините; секако, не е занемарливо што се отпорни на УВ зрачење и не ја менуваат бојата и побавно се трошат. Профилите на овие прозорци, во споредба со дрвените и металните, се енергетски поефикасни и постигнуваат значителни заштеди. Покрај тоа, ПВЦ најлесно се одржува и брзо се чисти бидејќи се целосно мазни, па затоа е потребен само обичен течен детергент, вода и крпа. Сепак, се препорачува да се подмачкуваат металните делови и механизмот за отворање најмалку еднаш годишно. Бидејќи ПВЦ прозорците се претежно со двојни стакла, меѓу нив може да се постават различни видови ролетни кои дополнително ја регулираат светлината и топлината. Погледнете ги другите совети кои ги подготвивме за вас, а цените можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.