Стаклени фасади

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   понудувачи, монтери на стаклени фасади низ цела Северна Македонија
   понудувачи, монтери на стаклени фасади низ цела Северна Македонија

   Стаклени фасади - Корисни информации и совети

   Стаклени фасади се оние кои целосно или претежно покриваат некоја зграда. Големите стаклени површини овозможуваат природната светлина да навлезе длабоко во просторот, намалувајќи ја потребата од вештачко осветлување, а самите простории изгледаат отворено, пространо и лесно. Во исто време, погледот на околината е неограничен и создава чувство на поврзаност со природата надвор од објектот. Стаклените фасади се сè почести во деловните и јавните згради, но и во влезовите, ходниците, премините, скалите и слично. Висококвалитетната стаклена конструкција овозможува заштеда на енергија и за греење во зима и за ладење во лето, особено со додавање на добар систем за вентилација, т.е. вентилација и ролетни. Разликуваме два вида: структурни стаклени фасади кои изгледаат како да се направени од едно парче бидејќи нема видливи споеви и полу структурни стаклени фасади каде што профилите се видливи како и деловите што се отвораат и оние кои се фиксни. Погледнете ги другите совети кои ви ги подготвивме, а цените за стаклени фасади можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.