Тавански прозорци

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   понудувачи, монтери на тавански прозорци низ цела Северна Македонија
   понудувачи, монтери на тавански прозорци низ цела Северна Македонија

   Тавански прозорци - Корисни информации и совети

   Монтажата на тавански прозорец е елегантно и брзо решение за подобро осветлување на вашето поткровје или мансарда. Постојат различни тавански прозорци: дрвени, дрвени со полиуретан премази, пластика и алуминиум; или оние што се отвораат на средина или панорамски (отворени како балконски врати). Ви препорачуваме и дополнителни елементи како што се ролетни, сенки или капаци и жалузини за да можете полесно да ја контролирате светлината и топлината. Висината и ширината на тавански прозорец се прецметуваат според димензиите на страната на покривот и обично се на висина помеѓу 90 и 200 цм. Во случај кога просторот на поткровјето е голем, а ѕидовите се високи, можете исто така да одлучите да комбинирате вертикални и коси прозорци за да добиете совршено осветлен простор. Општо земено, ви препорачуваме секогаш добро да се распрашате за важечките прописи или во вашата општина или во надлежната инспекција за да избегнете непријатности. Видете ги другите совети кои ви ги подготвивме, а цените на прозорците и нивната монтажа можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да им се обратите на нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.