Застаклување на тераса

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   стаклари, монтери на прозорци низ цела Северна Македонија
   стаклари, монтери на прозорци низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за стакларите, монтерите на прозорци

   актуелно
   13.11.23

   Кичево
   Застаклување тераса на кафиќ
   Kafe
   актуелно
   13.11.23

   Скопје
   Застаклување тераса со хармоника систем
   Александар
   актуелно
   01.11.23

   Тетово
   Застаклување на тераса
   Emel
   актуелно
   22.09.23

   Скопје
   Затварање на тераса со плексиглас
   Боби

   Застаклување на тераса - Корисни информации и совети

   Зимската градина е додаток на дневната соба бидејќи во неа се спојуваат карактеристиките на внатрешниот и надворешниот простор, кои, во исто време, штитат од временските услови и акумулираат топлина и светлина. Зимската градина може да биде застаклен дел од куќата или застаклена тераса од стан. Градината може да биде со различни форми, ширина и висина според стилот на куќата. Правилно конструирана и инсталирана со употреба на соодветни материјали, најверојатно нема да бара дополнителна климатизација. Уште повеќе, ако зимската градина може да биде во правец на југоисток или југозапад, таа може да донесе до 30% заштеда на енергија на објектот. Погледнете ги останатите совети кои ви ги подготвивме, а цените на зимските градини можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.