Најавете се на профилот

Ингрес, Скопје

Компанијата Ингрес ќе ви помогне да го реновирате вашиот дом, викендички, канцеларии доцна и по поволни цени. Се занимаваат со молерисување, малтерису

За реон
  одзив на компании

  Тони Димовски
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0752738...

  Големина на тимот: 5
  Проекти: мали и средни
  Основање: 1991

  Работиме молерофарбарски услуги, градежништво - завршни работи, корозија - заштита и контрола, тапети, ентериер - уредување и реновирање

  Оценки од клиенти

  8 рејтинг
  Прикажи повеќе оценки
  Каде и што работиме
  Белење, молерај

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Наши дејности
  Белење, молерај
  Зошто да изберете Ингрес?


  10
  одлично оценка на компанијата
  32
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  Компанијата Ингрес ќе ви помогне да го реновирате вашиот дом, викендички, канцеларии доцна и по поволни цени. Се занимаваат со молерисување, малтерису:

  Скопски, регион,