Најавете се на профилот

КЛЕАНДОМ ДООЕЛ, Скопје

oдржување хигиена, техничко одржување, чистење, машинско чистење,

За реон
  одзив на компании

  Љубен
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0753384...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2018

  КЛЕАНДОМ ДООЕЛ e компанија која е основана во 2018 година во Скопје. Bршиме машинско чистење на сите видови меки и тврди подови, магацини, хангари и станбени објекти, длабоко чистење на мермер, гранит, и керамички плочки без отстранување на природниот сјај. вршиме и хемиско чистење на венецијанер, вариолајт завеси, роло и зебра завеси, длабинско хемиско водено перење на секаков вид на тапациран мебел, машинско перење на кебиња, чаршави, завеси. Нашата цел е да нашите клиенти и нивните гости се чувствуваат пријатно и удобно. Се наоѓаме во Скопје и работиме на Скопскиот регион.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Агенција за чистење
  Одржување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете КЛЕАНДОМ ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  5
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  Oдржување хигиена, техничко одржување, чистење, машинско чистење,:

  Скопски, регион,