Најавете се на профилот

ЛИМ ТИМ, Скопје

лим, лимарија, лимени производи, олуци, опшивки, панели, покриви, лимарски работи, кровопокривачки работи, демонтажа

За реон
  одзив на компании

  Тиме
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0783137...

  Големина на тимот: 6
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2017

  ЛИМ ТИМ ДООЕЛ е компанија која е основана во 2017 година. Основната дејност на оваа фирма е продажба и монтажа на лим, лимени производи, олуци, опшивки, панели, лимарски работи. Оваа фирма има сопствено производсвтво и успешно работи долги години. За нашиот квалитет зборуваат многубрнојни задоволни клиенти. Уверете се во нашиот квалитет и контактирајте не доколку ви треба нашата услуга. Се наоѓаме во Скопје и работиме во Скопскиот регион.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Лимарски работи
  Лимени покриви, лим за покриви
  Олуци
  Прохромски оџаци

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ЛИМ ТИМ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  6
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  лим, лимарија, лимени производи, олуци, опшивки, панели, покриви, лимарски работи, кровопокривачки работи, демонтажа:

  Скопски, регион,