Најавете се на профилот

Мебел СТОЛЕСКИ, Скопје

мебел по мерка, кујни по мерка, вградливи плакари, реставрација на мебел,спални по мерка, маси од дрво, дневни соби по мерка

За реон

  Зоран
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0783546...

  Големина на тимот: 4
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2019

  Мебел СТОЛЕСКИ е компанија која е основана од 2007 година. Од тогаш успешно работиме ширум целото македонско подрачје. Нашата фирма се занимава со изработка на мебел по мерка за вашите дневни соби, детски соби, кујни, спални соби, бањи. Ние ви нудиме висококвалитетна и навремена изработка. Јавете се и кажете ни ги вашите желби и замисли. Ве очекуваме. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Детски соби
  Дневни соби
  Кујни
  Мебел по мерка
  Реставрација на мебел

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Мебел СТОЛЕСКИ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  5
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  мебел по мерка, кујни по мерка, вградливи плакари, реставрација на мебел,спални по мерка, маси од дрво, дневни соби по мерка:

  Скопски, регион,