Најавете се на профилот

МЕТАЛ КОП ИНТЕРНАЦИОНАЛ, Битола

Алуминиумски врати,Алуминиумски прозори,ПВЦ врати,ПВЦ прозорци,производство на врати, производство на прозори,монтажа на врати ,монтажа на прозори

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Елизабета
  претставник на компанијата

  Битола, регион
  Тел: 0784149...

  Големина на тимот: 6
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2014

  МЕТАЛ КОП ИНТЕРНАЦИОНАЛ е компанија основана 2014 година. Се занимаваме со сопствено производство и монтажа на алуминиумски врати и прозорци,како и ПВЦ врати и прозорци.Долги години активни на македонскиот пазар, претпознатлив квалитет и долготрајност на производите, не чини посебни и исклучителни од останатите.Тим составен од професионалци кои своето искуство секојдневно го пренесуваат на терен. Се наоѓаме во Битола.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Каде и што работиме
  Алуминиумска влезна врата
  Алуминиумски прозорци
  Влезна врата
  Монтажа на врати
  Монтажа, вградување прозорци
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци

  Во близина на Битола, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете МЕТАЛ КОП ИНТЕРНАЦИОНАЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  10
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  Алуминиумски врати,Алуминиумски прозори,ПВЦ врати,ПВЦ прозорци,производство на врати, производство на прозори,монтажа на врати ,монтажа на прозори:

  Југозападен, регион, Пелагониски, регион,