Најавете се на профилот

МИ КОМЕРЦ 2000 ДООЕЛ, Кавадарци

пвц столарија, пвц прозорци, пвц врати, алуминиумски врати, комарници, ролетни, алуминиумска ограда,

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Катица
  претставник на компанијата

  Кавадарци, регион
  Тел: 0754109...

  Големина на тимот: 15
  Проекти: мали, средни и големи
  Основање: 2000

  МИ КОМЕРЦ 2000 ДООЕЛ е компанија која е основана од 2000 година. Оваа фирма нуди производство и монтажа на пвц столарија, пвц прозорци, пвц врати, огради, алуминиум врати, алуминуиум прозорци, внатрешни врати, ПВЦ собни врати. Главната цел е давање на квалитетен производ и услуга на Вашите барања и е во согласност со стандардите пропишани во производството на ПВЦ и алуминиумска столарија и градежништвото. Се наоѓаме во Кавадарци и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Каде и што работиме
  Алуминиумски прозорци
  Надворешни ролетни
  Надворешни роло ролетни
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци
  Собни врати

  Во близина на Кавадарци, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете МИ КОМЕРЦ 2000 ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  23
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  пвц столарија, пвц прозорци, пвц врати, алуминиумски врати, комарници, ролетни, алуминиумска ограда,:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југоисточен, регион, Скопски, регион,