Најавете се на профилот

MIJAN dooel Skopje, Скопје

Mebel i drugi proizvodi od masivno drvo, objekti od drvo, drveni konstrukcii

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Matej
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0713752...

  Проекти: мали

  Изработка на конструкции и објекти од дрво. Изработка на мебел и други производи од тврдо дрво (орев, даб, јасен, костен, и.т.н.) Изработка на мебел по нарачка.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Препораки
  Дизајн на Пергола за приватен купувач © MIJAN dooel Skopje

  Дизајн на Пергола за приватен купувач

  Дизајнирање и изведба на проектираната пергола со димензии 5 на 7 метра, висина од 2.5 до 3.2 метра, нажалост клиентот не сака да се објавуваат слики ...

  Изведба на летниковец 25м2 на приватен имот © MIJAN dooel Skopje

  Изведба на летниковец 25м2 на приватен имот

  Изведба на летниковец 25м2 на приватен имот.

  Изведба на 7 перголи со димензии 3 на 3 на 3 метри на јавна површина © MIJAN dooel Skopje

  Изведба на 7 перголи со димензии 3 на 3 на 3 метри на јавна површина

  Изведба на 7 перголи со димензии 3 на 3 на 3 метри во паркот во Лисиче, за “Зелената Арка“....

  Изведба на настрешница во приватен објект © MIJAN dooel Skopje

  Изведба на настрешница во приватен објект

  Изведба на настрешница во приватен објект на површина од 25м2

  Изведба на параметриска дрвена конструкција во јавен простор © MIJAN dooel Skopje

  Изведба на параметриска дрвена конструкција во јавен простор

  Изведба на параметриска дрвена конструкција во јавен простор на површина од 30 м2.

  Повеќе референци
  Каде и што работиме
  Дрвени куќи
  Ламеларно дрво
  Дрвени натстрешници
  Покрив, покривна конструкција
  Покривање на покрив
  Дрвена влезна врата
  Дрвени прозорци
  Детски соби
  Дневни соби
  Дрвени огради
  Дрвени скали
  Ѕидни облоги
  Кујни
  Кујнски пултови
  Мебел од масивно дрво
  Мебел по мерка
  Реставрација на мебел
  Спална соба
  Столар
  Градинарски куќички
  Дрвени тераси

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете MIJAN dooel Skopje?


  9.8
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  Mebel i drugi proizvodi od masivno drvo, objekti od drvo, drveni konstrukcii:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,