Најавете се на профилот

Перфект чисто ДООЕЛ Скопје, Скопје

чистење и одржување хигиена на фирми и стамбени објекти

За реон

  Зоран Стојанов
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0752819...

  Проекти: мали
  Основање: 2009

  Ние се занимаваме со чистење и одржување хигиена, сервиси и услуги фирми, станбени и деловни објекти управување и одржување.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Агенција за чистење
  Одржување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Перфект чисто ДООЕЛ Скопје?


  9.5
  одлично оценка на компанијата
  15
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  чистење и одржување хигиена на фирми и стамбени објекти:

  Скопски, регион,