Изработка на спуштен плафон, Цена, Желино


Големина на проектот: 3

Датум за проектот: 01.06.2023

Локација: Желино, Полошки регион

Категорија: Гипсерски работи

Посакуван почеток на работите: до 1 месец

Количина: : cca 170 m2

Повеќе информации:


Почитувани

Потребна е изработка на спуштен плафон на бетонска плоча, и облога на ѕид околу 170 м2.

Благодарам однапред

Velko

Приближна цена на изведба: од 2700€ до 4500€
Проверете и: Гипсерски работи, цена
Соодветни изведувачи за: Гипсерски работи, Желино

Заинтересирани изведувачи: 2

Гипсерски работи, цени на слични проекти:

14.08.2023

L

Вадење на дел од по...
1 ком, Скопје

07.08.2023

З

Изведба на спуштен ...
40 м2, Скопје

26.07.2023

26.07.2023

I

Поставување на гипс...
70-80 m2, Скопје

17.07.2023

П

Молерисување и глет...
cca 50m2, Битола

11.07.2023

Н

Изведба на поткровј...
cca 80м2, Скопје

28.06.2023