Изработка и мотажа на пвц прозорци и врата, Цена, Скопје


Големина на проектот: 3

Датум за проектот: 03.05.2023

Локација: Скопје, Скопски регион

Категорија: ПВЦ влезни врати

Посакуван почеток на работите: Веднаш

Количина: : 10 ком

Повеќе информации:


Почитувани,

Потребна е изработка и монтажа на пвц прозорци и врати 10 ком.

Во прилог ви ѓи испраќам димензиите.

Благодарам

Jasmina

Приближна цена на изведба: од 2790€ до 4650€
Проверете и: ПВЦ влезни врати, цена
Соодветни изведувачи за: ПВЦ влезни врати, Скопје

Заинтересирани изведувачи: 5+

ПВЦ влезни врати, цени на слични проекти:

N

Изработка на балкон...
220 х 120 см, Скопје

12.09.2023

K

Изработка на пвц пр...
2 ком, Скопје

05.09.2023

28.08.2023

Изработка на пвц с... Струмица

I

Изработка на пвц ст...
10 ком, Струмица

28.08.2023

21.08.2023

Пвц прозорци и вра... Пехчево

Ј

Пвц прозорци и врат...
6 ком прозорци, 1 ком врата, Пехчево

21.08.2023

21.08.2023

Pvc prozorci i vra... Скопје

M

Pvc prozorci i vrat...
10 kom prozorci , vrata 1 kom, Скопје

21.08.2023

И

Изработка на пвц вр...
230 х 115 см, Скопје

16.08.2023