Изработка и монтажа kанцелариски врати, Цена, Скопје


Големина на проектот: 3

Датум за проектот: 18.04.2023

Локација: Скопје, Скопски регион

Категорија: Собни врати

Посакуван почеток на работите: до 1 месец

Количина: : 40 ком

Повеќе информации:


Почитувани,

Потребна е изработка на 40 ком медијапански врати со димензија 90 x 200 см.

Ви благодарам.


Марјан

Приближна цена на изведба: од 3600€ до 6000€
Проверете и: Собни врати, цена
Соодветни изведувачи за: Собни врати, Скопје

Заинтересирани изведувачи: 2

Собни врати, цени на слични проекти:

20.06.2023

6 собни врати... Скопје

E

6 собни врати...
6 врати, Скопје

20.06.2023