Најавете се на профилот

ПРИМА МОДЕСТА, Скопје

рушење, уривање, електроинсталации, електричар, водовод, лим, лимени покриви, мебел по мерка

За реон
  одзив на компании

  Мики
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0754551...

  Проекти: мали

  ПРИМА МОДЕСТА е компанија која постои од 2006 година. Компанијата врши изведување на сите завршни и занатски работи: кровопокривачки, надворешна столарија(PVC и Алуминиумска), внатрешни врати, молеро фарбарски, водоводни инсталации,монтажа на санитарии електрична инсталација поставување на керамички плочки, стругање и лакирање на паркет,монтажа на ламинантни подови изведба на гипс картон, спуштени тавани, преградни ѕидови Сето горенаведено не дефинира како компанија компетентна за комплетно реновирање на станови, куќи како и деловни простори. Со тимот од професионалци наша цел е квалитетот пред се, почитувањето на зададените рокови како и задоволството на нашите клиенти.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Каде и што работиме
  Градба на куќа - клуч на рака
  Ископ на земја
  Новоградба
  Обнова, реновирање
  Реновирање бања
  Реновирање на куќа
  Реновирање стан
  Рушење, помали рушења
  Лимени покриви, лим за покриви
  Покрив, покривна конструкција
  Електричар, електро инсталации

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ПРИМА МОДЕСТА?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  рушење, уривање, електроинсталации, електричар, водовод, лим, лимени покриви, мебел по мерка:

  Скопски, регион,