Најавете се на профилот

Проклуч, Скопје

Elektricar, klucar, siten vodovod.

За реон
  одзив на компании

  Игор
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0783329...

  Проекти: мали

  Отворање расипани брави, сервис, промена и момтажа на дополнителни. Електро инсталации и електрични поправки. Сервис на водовод. Хаусмајсторски работи.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Безбедносна врата
  Отворање, сервис и промена на брава.
  Понуда
  Алармни системи
  Монтажа
  Понуда
  Водоинсталатер
  Замена на чешми, вентили, отзатнување, изведба на пластчн инсталација.
  Понуда
  Електричар, електро инсталации
  Пуштање кабли, дозни, монтажа и врзување.
  Понуда
  Електро сервис
  Осветлување
  Монтажа ма расвета и сервис.
  Понуда
  Паметни куќи
  Мотажа
  Понуда
  Одржување
  Електрика, водовод и брави.
  Понуда
  Хаузмајстор
  Сервис и монтажа на разни работи во дом или канцеларија.
  Понуда

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Проклуч?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  Elektricar, klucar, siten vodovod.:

  Скопски, регион,