Најавете се на профилот

Р-МЕТАЛИКА КОРП ДООЕЛ, Скопје

панелни огради, огради, панел огради

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Сеат
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0704404...

  Големина на тимот: 5
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2012

  Р-МЕТАЛИКА КОРП ДООЕЛ е компанија која е основана од 2012 година. Основната дејност на оваа фирма е изработка и монтажа на панелни огради. Панелните огради се употребуваат за оградување на куќи и викендици, училишта, спортски терени како и деловни прстори и магацини. Најмодерните и најсовремените производи ќе ги задоволат Вашите барања. Квалитетот е нашиот заштитен знак. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Панелни огради

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Наши дејности
  Панелни огради
  Зошто да изберете Р-МЕТАЛИКА КОРП ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  11
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  панелни огради, огради, панел огради:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,